Wat we doen

Community-based carpool platform met een positieve én sociale impact

BlaBlaCar heeft een positieve én sociale impact op de wereld, terwijl we het reizen met de auto slimmer en meer duurzaam proberen te maken. BlaBlaCar maakt carpoolen mogelijk op lange afstanden via een community-based platform.

BlaBlaCar heeft een platform ontwikkeld om een veilige, op vertrouwen gebaseerde community te creëren met duidelijke identiteiten van bestuurders en uitgebreide ledenprofielen. Op deze manier verbinden we passagiers die op zoek zijn naar lange afstandsritten met een bestuurder die dezelfde kant op gaat. 

Leden kunnen zelfs aangeven hoeveel ze kletsen op een schaal van ‘Bla’ tot ‘BlaBlaBla’, waarvan de naam BlaBlaCar is afgeleid. BlaBlaCar creëert een door mensen gebouwd netwerk met een vertrouwde community van bestuurders en passagiers.

BlaBlaCar is een Europees gericht bedrijf, met een echte internationale cultuur, visie en ambitie! Inmiddels hebben we meer dan 30 miljoen leden in 22 verschillende landen.

Wil je BlaBlaCar zelf ervaren?


Vind een rit Plaats een rit Download de mobiele app

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride