Drie grote redenen om naar Brazilië te reizen in 2016!

Drie grote redenen om naar Brazilië te reizen in 2016!

Sinds kort is BlaBlaCar ook actief in Brazilië! Reden genoeg om eens op de internationale tour te gaan…

Heb je ooit gedacht aan BlaBlaCar voor buitenlandse vakanties zoals naar Brazilië?

Vandaag de dag kun je door 22 landen reizen met BlaBlaCar, het is ook de perfecte manier om de lokale bevolking te ontmoeten en met hen samen te reizen. Wist je dat we sinds kort ook BlaBlaCar in Brazilië hebben? Reden genoeg om eens op de internationale tour te gaan! Wat je in Brazilië kan beleven in 2016:

#1 : Carnaval in Rio de Janeiro  5 – 10 februari

Wie zou er niet mee willen doen aan werelds grootste carnaval met dagelijks meer dan 2 miljoen deelnemers in de straten van Rio? Het is één van Brazilië’s bekendste toeristen attracties en een fantastische weergave van de Braziliaanse cultuur en de manier van leven. Ze vieren al carnaval sinds 1723!

#2 : De Olympische zomerspelen 5 – 21 augustus

 

De Olympische zomerspelen is nog een super evenement dat in 2016 zal plaatsvinden. Sportliefhebbers vanuit de hele wereld zullen in augustus naar Brazilië  komen om deze grote menselijke prestaties te kunnen bewonderen. De sfeer zal onverslaanbaar zijn – zon, zweet en sport!

#3 : De altijd prachtige stranden van Brazilië

 

Je kan je dit land niet voorstellen zonder te denken aan de prachtige stranden en landschappen! Dus iedere reis zou zeker een paar roadtrips naar prachtig plekken zoals Baia do Sancho, Lopes Mendes en natuurlijk Praia do Forno, de 3 beste stranden van Brazilië moeten bevatten.

We brengen mensen dichter bij elkaar in inmiddels 22 landen.

Dankzij onze snel  groeiende community zijn stedentrips betaalbaarder en leuker geworden. Studenten en professionelen die ver van huis werken gebruiken BlaBlaCar om terug naar hun families te gaan, koppels met lange afstandsrelaties zijn in staat om dichterbij te blijven en iedereen profiteert van een nieuwe kostenefficiënte optie voor hun weekend uitjes en vakanties! BlaBlaCar’s vriendelijke en efficiënte manier van samen rijden zorgt ervoor dat onze leden dicht bij hun dierbaren kunnen blijven. En dat is iets waar we echt trots op zijn!

Wil je binnenkort ook een autorit delen met leden van onze internationale community ?

Vind een rit Plaats een rit Download de mobiele app

Find out more about

Bestemmingen

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride