BlaBlaCar is er bij: Summerfestival 2015!

BlaBlaCar is er bij: Summerfestival 2015!

De festival voorpret begint in de auto met BlaBlaCar! Bij het Summerfestival biedt BlaBlaCar een alternatieve manier van festival vervoer.

Uit je dak op Summerfestival 2015!


Dit jaar is BlaBlaCar er bij tijdens de zevende editie van Summerfestival 2015! In de vorige jaren lokte dit evenement wel meer dan 60.000 bezoekers. Ook dit jaar vliegen de kaartjes razendsnel de deur uit. Het is vooral erg leuk om te zien dat er steeds meer bezoekers vanuit het buitenland komen. Mensen uit Frankrijk, Oostenrijk, en zelfs de Emiraten staan te popelen om uit hun dak te gaan op het Summerfestival! Nog opzoek naar festival vervoer? Denk dan eens aan BlaBlaCar!

Dat is niet gek als je bedenkt dat de line up bestaat uit de grootste artiesten van de wereld waaronder Hardwell, W&W, Nicky Romero en Yellow Claw. Op zaterdag 4 en zondag 5 juli zijn wij ter plekke om alle festivalgangers te helpen om een rit te vinden, maar ook om samen spellen te spelen, te relaxen, en te zorgen voor een onvergetelijke dag!
Ook BlaBlaCar helpt bezoekers van bij het organiseren van hun festival vervoer. Door je rit te delen, bespaar op op je reiskosten en de gezelligheid begint al in de auto! Zo zorgen we samen dat er minder auto’s geparkeerd hoeven worden tijdens het Summerfestival.

Festival Vervoer: Samen de voorpret van het festival beleven dat kan met BlaBlaCar ?

Vind een rit Plaats een rit Download de mobiele app

Find out more about

Festivals

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride