BlaBlaStar: De weg op met bestuurder Han

BlaBlaStar: De weg op met bestuurder Han

Han rijdt dagelijks tussen Limburg en Eindhoven en dacht: “Ik probeer het gewoon uit!” Inmiddels heeft hij al heel wat BlaBlaCar ervaring op zijn naam staan :-)

…Over de BlaBlaCar Ervaring van Han

Zo’n jaar geleden hoorde Han (55) voor het eerst van BlaBlaCar. “ Ik reis dagelijks tussen Limburg en Eindhoven dus ik dacht: ik probeer het gewoon uit!” 
Ondertussen maakt hij heel wat BlaBla passagiers blij door ze mee te nemen op deze route. De passagiers hebben het besloten: Han is een expert. Dit expert niveau heeft hij te danken aan de vele excellente beoordelingen die hij heeft gekregen, zoals deze BlaBlaCar ervaring van Cici:

Beoordeling Han BlaBlaCar ervaring

BlaBlaCar ervaring die Han niet snel vergeet

Iedereen die gebruik maakt van carpoolen met BlaBlaCar maakt wel eens wat leuks of grappigs mee. Voor Han was dit tijdens een van zijn dagelijkse ritten naar Eindhoven. De passagier bleek een journalist te zijn die hem tijdens de rit interviewde! Er is dus enkele dagen later een leuk artikel over hem verschenen :)

Je hoort het al. Met Han in de auto verveel je je geen moment. In zijn eigen woorden: Probeer het eens!

Zelf ook een keer carpoolen met leden van onze community ?


Vind een rit Plaats een rit Download de mobiele app

Find out more about

BlaBlaStars

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride