BlaBlaStar: Ontmoeting met bestuurder Harriet!

BlaBlaStar: Ontmoeting met bestuurder Harriet!

Bij Harriet in de auto is het altijd gezellig. Kopje thee, water en snacks in ruil voor een ingevuld profiel.

Stap in bij Harriet!


Wij zijn erg blij met een BlaBlaBestuurder als Harriet (64). Ze is onwijs gezellig, geïnteresseerd, en een top bestuurder!
“Ik ben mateloos geboeid door mensen en leuke verhalen” zegt ze over haar BlaBlaCar ervaring. Voor haar baan en vrijwilligerswerk reist Harriet veel op en neer. Ze is daarom erg blij dat ze BlaBlaCar leerde kennen dankzij haar dochter.

Naast haar interessante persoonlijkheid zorgt ze ook nog eens goed voor haar passagiers. “Bij elke rit zorg ik ervoor dat ik een kopje thee, water en wat snacks mee heb voor iedereen.” Het is duidelijk dat Expers niet voor niets 22 positieve beoordelingen heeft!

BlaBlaCar ervaring die je het meest bij is gebleven

Harriet kiest altijd boeiende passagiers om mee te nemen. Ze heeft dan ook vele geweldige BlaBlaCar ervaringen! Ze vertelt bijvoorbeeld over de keer dat ze een getalenteerde Spaanse violist van 23 mee nam. Na een gezellige rit heeft ze hem en zijn familie enkele maanden later ontmoet en hebben ze een gezellige avond gehad met z’n allen.

Of bijvoorbeeld haar rit van vorige week, waarbij ze een auto vol ontzettend leuke mensen mee nam. Onder deze een Franse geluidsman, die hen allemaal uitnodigde naar een luxueuze club in Parijs!

Tip van de expert

Als je met een super lid als Harriet in de auto wilt zitten dan heeft ze een tip voor jou: Vul je profiel in!
“Ik wil altijd zo veel mogelijk weten over een passagier voordat ik besluit deze mee te nemen”. Het helpt dus enorm als je jouw profiel en biografie zo volledig mogelijk invult. Zowel om je kans op een rit te vergroten, maar ook om je BlaBlaCar ervaring tot een succes te maken!

Stap jij binnenkort bij Harriet in de auto?

Vind een rit Plaats een rit Download de mobiele app

Find out more about

BlaBlaStars

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride