BlaBlaStar: Alles over Tessa’s ritten naar Gent

BlaBlaStar: Alles over Tessa’s ritten naar Gent

Tessa rijdt vaak naar Gent om haar vriend op te zoeken met BlaBlaCar. Lees hier alles over haar motivatie, grappige gebeurtenissen en haar eerste BlaBlaCar ervaring.

BlaBlaCar Ervaring: Tessa reist regelmatig naar Gent

Intussen heeft Tessa al vele ritten achter de rug met BlaBlaCar. Zo’n beetje elke week reist ze naar Gent om haar liefje te zien. Dit was in eerste instantie dan ook haar grootste motivatie om BlaBlaCar uit te proberen. “De eerste keer vond ik het ontzettend eng om in de auto te stappen, mijn vriend liep met me mee tot aan de deur en ik dacht Help, waar ben ik aan begonnen!” Het bleek uiteindelijk zo gezellig te zijn dat Tessa daarna nog een aantal keer is meegereden met deze bestuurder, een leuke eerste BlaBlaCar ervaring dus!

De Amsterdamse dame, die ondertussen op weg is om ambassadrice te worden, kan zich niet meer voorstellen wat ze zonder BlaBlaCar zou doen. “De trein vind ik minder comfortabel, de bus mega onhandig, en vergelijkbare sites onoverzichtelijk.”
Tessa bezoekt deze kerst ook weer haar familie. Dus, als jullie geluk hebben zitten jullie deze maand rond de kerst ook in de auto met dit toffe BlaBlaLid! Ze is jullie alvast enorm dankbaar voor de fijne ritjes en geweldige ervaringen.

De Grappigste BlaBlaCar Ervaring


Iedereen die wel eens carpoolt maakt wat leuks of grappigs mee. Voor Tessa kwam dit moment toen ze een keer op de afgesproken parkeerplaats stond te wachten. “Er liep plotseling een oude mevrouw van 80 naar mij toe en vroeg vervolgens of ik ook op een rit van BlaBlaCar stond te wachten!”
Tijdens de rit bleek ze een enorm gezellige, 80-jarige, hippe vrouw te zijn die de oren van hun hoofd kletste. “Dat was toch wel één van de grappigste momenten die ik met BlaBlaCar heb meegemaakt”.

Find out more about

BlaBlaStars

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride