BlaBlaXMas 2014 – Win jij die Lomo’instant camera?

BlaBlaXMas 2014 – Win jij die Lomo’instant camera?

Maar maak je geen zorgen – hij heeft iets voor jou: Doe mee met ons kerstspel om er een te winnen. De regels zijn simpel: deel een kerstsfeer foto van je meest recente rit met BlaBlaCar. De zeven meest verrassende foto’s zullen worden geselecteerd door onze jury en winnen een schitterende Lomo’Instant Sanremo camera. Zo kun je jouw […]

Sorry, de slee van de Kerstman is vol!

Maar maak je geen zorgen – hij heeft iets voor jou:

Gloednieuwe Lomo’instant Camera’s!


Doe mee met ons kerstspel om er een te winnen. De regels zijn simpel: deel een kerstsfeer foto van je meest recente rit met BlaBlaCar.

De zeven meest verrassende foto’s zullen worden geselecteerd door onze jury en winnen een schitterende Lomo’Instant Sanremo camera. Zo kun je jouw toekomstige reizen nog onvergetelijker zal maken.

Wil jij meedoen?

  • Neem tijdens je volgende BlaBla rit een foto van jou en je medereiziger in de auto met een kerst tintje. Zet bijvoorbeeld allemaal een kerstmuts op!
  • Plaats de foto tussen 17 december en 11 januari op Facebook, Instagram, of Twitter met de hashtag #BlaBlaXmas en geef aan op welke route je rijdt (bijvoorbeeld, Amsterdam-Parijs).
  • Check onze algemene voorwaarden voor winacties.
  • Wacht op de uitslag van de jury!

    Heb jij je volgende rit nog niet gepland?


    Vind een rit Plaats een rit Download de mobiele app

De BlaBlaXmas winnaar!


Het was een lastige beslissing maar de winnaar van het BlaBlaXmas spel in Nederland is bekend! De gelukkige is: Djala H.

Ze was onderweg naar Nederland om haar moeder op kerstavond te verrassen. Ze besloot last minute nog te kijken of ze kon carpoolen via BlaBlaCar, en dat lukte binnen enkele minuten.

Naast het zien van haar moeders verraste blik, krijgt ze van ons ook een gloednieuwe Lomo ‘Instant camera. Zo kan ze in de toekomst deze momenten meteen vastleggen en printen.

Gefeliciteerd Djala!

Find out more about

Fun & Winacties

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride