BlaBlaCar’s breidt uit naar Zuid Amerika door lancering in Mexico

BlaBlaCar’s breidt uit naar Zuid Amerika door lancering in Mexico

De lancering in Mexico is een feit, sombrero’s in de BlaBlaCar! Sinds April 2015 is Mexico als eerste land in Zuid Amerika onderdeel van de BlaBlaCar carpool community.

BlaBlaCar Lancering in Mexico: een nieuwe reisoplossing voor de Zuid Amerikaanse markt

De laatste jaren is de benzineprijs in Mexico met 72% gestegen. Mexico heeft wel 14 steden met meer dan 1 miljoen inwoners die door lange afstanden gescheiden zijn, dus deze verandering hebben ze in Mexico zeker gevoeld in de portemonnee. Daarom lijkt de lancering in Mexico geen gekke keuze voor BlaBlaCar!

BlaBlaCar_Lancering_Mexico_Image2

We brengen mensen dichter bij elkaar in 19 landen

BlaBlaCar is de wereldleider als het aankomt op ridesharing platformen. Met onze carpooling service brengen meer dan 20 miljoen leden samen op ons platform. Mexico is het zesde land dat bij onze Community aansluit in 2015, na India, Hongarije, Kroatië, Servië en Roemenië.

Dankzij onze snel groeiende Community zijn reizen tussen verschillende landen en steden leuker en betaalbaarder geworden. Studenten en werkende die ver van huis zijn gebruiken BlaBlaCar om hun families en vrienden weer thuis op te zoeken. Ook koppels die in een lange afstandsrelatie zitten hebben een nieuwe oplossing om elkaar vaker te zien. Daarnaast heeft iedereen baat bij een nieuwe en voordelige manier om een weekendje weg of op vakantie te gaan!

BlaBlaCar Lancering in MexicoDankzij BlaBlaCar’s vriendelijke en efficiënte carpool oplossing kunnen onze leden hun geliefden vaker kunnen zien en kunnen ze door samen kosten te delen meer van de wereld ontdekken. En dat is iets waar we enorm trots op zijn! De lancering in Mexico is een mooi voorbeeld van de groei die BlaBlaCar doormaakt, het is ons eerste land in het Zuid Amerikaanse continent!

Wil jij besparen in 19 landen?

Vind een rit! Plaats een rit Download de mobiele app

Find out more about

What's New

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride