Met BlaBlaCar naar de Taj Mahal? Nu ook in India!

Met BlaBlaCar naar de Taj Mahal? Nu ook in India!

BlaBlaCar begint het jaar met goed nieuws: Onze android en iOS apps zijn nu ook gratis verkrijgbaar in India! Nu heeft ook India toegang tot de grootste carpool community van de wereld.

Lancering India: Een nieuwe oplossing voor reizen tussen steden

Na het lanceren van BlaBlaCar in Rusland en Turkije in 2014 gaan we nu nóg verder en lanceren we ons platform nu ook in India.

India heeft een groot netwerk van miljoenen mensen die worden gescheiden door lange afstanden. Brandstofkosten zijn er hoog en reizigers worden gedwongen om hun trein- of buskaartjes vele weken van tevoren te boeken als gevolg van ondercapaciteit en gebrekkige vervoersinfrastructuur. Nu worden er dankzij BlaBlaCar last minute routes beschikbaar gesteld zoals Delhi naar Chandigarh of Mumbai naar Pune. Bestuurders kunnen hun zitplaatsen beschikbaar stellen voor passagiers die bereid zijn de brandstofkosten te delen en te profiteren van een nieuwe, comfortabele en vriendelijke lange afstand reis oplossing!

BlaBlaCar_Lancering_India_900x420

We brengen mensen dichter bij elkaar in 14 landen

BlaBlaCar, met zijn Franse oorsprong, is de wereldwijde carpool platform leider en brengt meer dan 10 miljoen leden binnen ons netwerk samen, van Portugal tot Turkije en nu ons 14e land, de lancering in India! BlaBlaCar helpt vanuit zijn 9 kantoren de wereld om te toveren in een dorp en brengt mensen dichter bij elkaar dankzij een sociale en efficiënte deel-ervaring. Studenten en werkenden die ver van huis wonen gebruiken BlaBlaCar om hun familie en vrienden te kunnen opzoeken. Koppels die in een lange-afstandsrelatie zitten hebben een nieuwe oplossing om dichter bij elkaar te blijven, en iedereen profiteert van een nieuwe betaalbare optie voor hun weekendjes er tussenuit en vakanties! Dankzij onze snel groeiende Community zijn reizen tussen steden betaalbaar en leuk geworden en kunnen onze leden hun geliefden vaker zien. En dat is iets waar we erg trots op zijn!

Wil je binnenkort ook een autorit delen met leden van onze internationale carpool community ?

Vind een rit Plaats een rit Download de mobiele app

Find out more about

What's New

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride