BlaBlaCar groeit richting Oost-Europa

BlaBlaCar groeit richting Oost-Europa

De BlaBlaCar lancering in Oost-Europa is een feit! Gebruik maken van BlaBlaCar kan nu ook in Hongarije, Kroatië, Servië, en Roemenië.

De BlaBlaCar lancering in Oost-Europa is een feit!

Vanaf maart 2015 is BlaBlaCar ook actief in Hongarije, Kroatië, Servië, en Roemenië. Dit houdt in dat leden in wel 18 landen nu kunnen genieten van alle voordelen die onze Community te bieden heeft. We hebben onze krachten gebundeld met AutoHop uit Budapest om ons netwerk uit te breiden naar nóg meer leden over heel Europa.

Aangezien meer dan de helft van de ritten op AutoHop de grens over gaan, kunnen deze leden nu ook profiteren van de duizenden internationale ritten die elke week op BlaBlaCar worden geplaatst.

Deze nieuwe leden van de BlaBlaCar Community kunnen nu ook hun ritten organiseren binnen een handomdraai dankzij de gratis BlaBlaCar IOS en Android app.

BlaBlaCar lancering in Oost-Europa

We brengen mensen dichter bij elkaar in 18 landen

BlaBlaCar (opgericht in Frankrijk) is ‘s werelds grootste carpool platform dat meer dan 10 miljoen mensen samen brengt om te carpoolen. BlaBlaCar wil de wereld helpen veranderen naar een wereldstad door mensen nader tot elkaar te brengen dankzij een leuke en efficiënte ervaring met het delen van ritten. Studenten en werkende professionals die ver van huis zijn gebruiken BlaBlaCar om hun families en vrienden weer thuis op te zoeken, en koppels die in een lange afstandsrelatie zitten hebben een nieuwe oplossing om elkaar vaker te zien. Daarnaast heeft iedereen baat bij een nieuwe en voordelige manier om een weekendje weg of op vakantie te gaan!

We zijn druk bezig om een nieuw internationaal transport netwerk te creëren en de lancering in Oost-Europa is daarvoor cruciaal. Door de snel groeiende internationale community kunnen we meer mensen met elkaar verbinden en maken we het mogelijk om lange afstanden tussen vriendschappen, families en relaties te overbruggen.

Wil je carpoolen met leden van onze internationale community?

Vind een rit Plaats een rit Download de mobiele app

Find out more about

What's New

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride