BlaBlaCar is nu aanwezig in Rusland en Oekraïne

BlaBlaCar is nu aanwezig in Rusland en Oekraïne

BlaBlaCar zegt ‘hallo’ tegen Rusland en Oekraïne en is nu ook buiten de Europese Unie actief. Met veel trots kondigen we aan dat het carpool platform BlaBlaCar vanaf nu ook aanwezig is in Rusland en Oekraïne!

BlaBlaCar lancering Rusland en Oekraïne 

De uitbreiding naar deze landen past volledig binnen onze expansie strategie! Heel wat BlaBlaCar leden reisden van en naar de Oekraïense grens en nu wordt dat nog makkelijker gemaakt. Wat blijkt? De gemiddelde transportkosten zijn enorm hoog in deze twee landen, daarom verwachten we dat er voldoende vraag is naar onze carpool service in deze landen. BlaBlaCar is dan ook enorm blij om een goedkoop en sociaal alternatief aan te kunnen bieden voor zowel nationale en internationale ritten in Rusland en Oekraïne.

BlaBlaCar_Lancering_Rusland_Oekraïne_900x420

12 landen, 6 miljoen leden: Successverhaal!

BlaBlaCar werd een aantal jaren geleden geboren in Frankrijk en nu …. is het de wereldwijde leider in carpoolen, met meer dan 6 miljoen leden en meer dan 1 miljoen leden die maandelijks met ons reizen.

BlaBlaCar maakt reizen sociaal, kostenbesparend en efficiënter door heel Europa. Het is nu mogelijk om enkel en alleen met BlaBlaCar te reizen van Porto naar Moskou. Daarenboven kom je in contact met verschillende nationaliteiten en culturen tijdens je rit!

Aangezien het BlaBlaCar’s filosofie is om up to date te blijven met de lokale behoeften hebben we 7 lokale teams over Europa: Parijs, Londen, Milaan, Madrid, Warschau, Hamburg en nu dus ook in Moskou!

Heb jij plannen om binnenkort eens de weg op te gaan, waarom niet met BlaBlaCar?

Vind een rit Plaats een rit Download de mobiele app

Find out more about

What's New

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride