BlaBlaCar als nieuwe reisoplossing in Turkije

BlaBlaCar als nieuwe reisoplossing in Turkije

Een mooie mijlpaal: lancering van BlaBlaCar in Turkije! Het lukt ons om onze internationale groei ambities te realiseren.

De lancering in Turkije is een belangrijke mijlpaal voor BlaBlaCar, na de introductie in Rusland afgelopen januari 2014. Het is fantastisch om de vraag naar onze diensten over de hele wereld te zien groeien.

BlaBlaCar Lancering Turkije: Een nieuwe reisoplossing

Turkije heeft één van ’s werelds hoogste gasprijzen en daarnaast zijn de afstanden ook nog eens ontzettend lang tussen de grote steden.

Voor bestuurders zijn deze lange reizen, bijvoorbeeld van Istanbul naar Ankara of Izmir, ontzettend prijzig en natuurlijk erg saai om in je eentje te rijden. Voor mensen die op zoek zijn naar een rit is een reis via BlaBlaCar goedkoper, socialer en flexibeler dan de bus.

Wat de reden voor het reizen ook mag zijn, BlaBlaCar is een handige en leuke optie voor:

  • Studenten die reizen van Istanbul naar Eskişehir
  • Surfers die naar Alaçatı gaan om golven te pakken
  • Voetbalfans, die een rit nodig hebben om bij de uitwedstrijd van hun favoriete team aanwezig te kunnen zijn
  • Een vertegenwoordiger die van Istanbul naar Ankara reist om een klant te bezoeken
  • Of gewoon voor iemand die voor een leuke prijs een weekend weg wil
  • Ride sharing is dé oplossing voor het verplaatsen van stad naar stad in Turkije!

BlaBlaCar_Lancering_Turkije__900x420

13 landen, 10 miljoen leden en een wereldwijde community

BlaBlaCar is in eerste instantie gelanceerd in Frankrijk en is wereldwijd leider op het gebied van ride sharing. Met in totaal meer dan 10 miljoen leden in het gehele netwerk, variërend van Portugal tot Rusland mag ook Turkije zich nu als 13e land in dit rijtje aansluiten! Het succes van onze service is voor een groot deel te danken aan onze sterke leden-community. Inderdaad, we zijn zowel een community als een bedrijf. Wat wij doen is en zal altijd mens-gedreven zijn, zelfs als BlaBlaCar een wereldwijd vertrouwde en erkende service wordt. Om dicht bij onze wereldwijde community te blijven, hebben we lokale teams in steden over de hele wereld. Vandaag zijn we trots en verheugd te kunnen aankondigen dat wij een nieuw kantoor hebben opgezet in Istanbul, inmiddels ons achtste kantoor wereldwijd!

Benieuwd naar onze internationale community? Stap in de auto & doe mee!

Vind een rit Plaats een rit Download de mobiele app

Find out more about

What's New

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride