Obrigado, Brazilië!

Obrigado, Brazilië!

Lancering Brazilië – Met veel plezier verwelkomen we onze nieuwe Braziliaanse leden in de BlaBlaCar Community!

Voor de eerste keer gaat BlaBlaCar richting Zuid Amerika!

Lancering Brazilië: Met veel plezier verwelkomen we onze nieuwe Braziliaanse leden in de BlaBlaCarCommunity! Nadat we BlaBlaCar onlangs in Mexico, India, Hongarije, Roemenië, Kroatië en Servië gelanceerd hebben, zal de groei van onze community met Brazilië zeker gaan toenemen en zullen we het vertrouwde carpoolen voor het eerst naar Zuid-Amerika brengen.

BlaBlaCar Carpool Lancering Brazilië

Lancering Brazilië: BlaBlaCar breidt uit in ‘Amerika’

Voor ons is dit de eerste markt in Zuid-Amerika en de tweede markt in Amerika, na de succesvolle lancering in Mexico eerder dit jaar. Brazilië is het eerste land dat toegevoegd wordt aan de BlaBlaCar community na de investering van tweehonderd miljoen dollar in september.

Brazilië heeft een enorm potentieel voor betaalbare city-to-city ride sharing, aangezien het reizen per auto voor een groot deel van de bevolking onbetaalbaar is. Brazilië heeft de hoogste toltarieven ter wereld en de Brazilianen hebben bovendien last van snel stijgende brandstofprijzen. Op dit moment gaat achttien procent van het dagelijkse loon op aan brandstof, gebaseerd op het dagelijks gemiddeld Braziliaans inkomen. De komst van BlaBlaCar is ideaal voor de Brazilianen, zij krijgen zo toegang tot betaalbare city-to-city sociale reismogelijkheden.

We brengen mensen dichter bij elkaar

Dankzij onze snel groeiende community zijn stedentrips betaalbaarder en leuker geworden. Studenten en professions die ver van huis werken gebruiken BlaBlaCar voor verschillende redenen, om:

  • veel leden gebruiken ons om terug naar hun families te gaan
  • koppels met lange afstandsrelaties zijn in staat om elkaar te blijven zien

Iedereen profiteert van een nieuwe kostenefficiënte optie voor hun weekend uitjes en vakanties! BlaBlaCar’s vriendelijke en efficiënte manier van carpoolen zorgt ervoor dat onze leden dicht bij hun dierbaren kunnen blijven. En dat is iets waar we echt trots op zijn!

Ben jij je vakantie aan het plannen? Lees hier waarom je in 2016 naar Brazilië moet reizen!

Wil je zelf kennismaken met leden van onze internationale community ?

Vind een rit Plaats een rit Download de mobiele app

BlaBlaCar Carlool Lancering in Brazilië

Find out more about

What's New

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride